Aikikan - Aikikai Aikido

Laatste update, 25 april

Beste leden en ouders,

 

Hoogst waarschijnlijk zijn jullie allemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Corona-crisissituatie.  Zoals het er nu voorstaat, mogen we helaas nog geen lessen bieden zoals jullie gewend zijn.

We gaan de komende week bekijken hoe we voor de kinderen en jeugd lessen buiten kunnen organiseren volgens de richtlijnen van de regering en het RIVM. We verwachten dat we ergens in de maand mei voor kinderen en jeugd weer richting normaal kunnen gaan.

Ook willen we de mogelijkheid bekijken of we vrije trainingen voor volwassenen buiten kunnen gaan organiseren, met inachtneming van de vereiste afstand van anderhalve meter.  Bij voldoende animo kunnen we ook online lessen aanbieden. Je kunt je hiervoor opgeven. We zijn nog bezig om dit verder uit te werken.

Uiteraard vinden we het heel jammer, dat we niet gewoon kunnen doorgaan met trainingen zoals we gewend zijn, maar op dit moment gaat gezondheid voor.

Als waardering voor de steun van onze leden willen wij jullie graag tegemoet komen.  Hiervoor zullen we jullie gratis stages en examentrainingen aanbieden.

Wij realiseren ons dat er mensen zijn die het financieel niet makkelijk hebben door deze situatie. Als dat voor jou het geval is, neem dan contact op met het bestuur.

We houden goede moed en hopen iedereen spoedig weer op de mat te zien.
Iedereen een fijne Meivakantie en tot de volgende berichtgeving.

 

Namens het bestuur,

Aikikan

Terug naar homepage